Skip to main content

Докучливі зморшки зникнуть без сліду, якщо ви будете застосовувати ЦІ натуральні масла!

Олії є натуральним способом оздоровлення, омолодження шкіри. Ще в стародавні часи масла застосовували для ароматизації приміщень, аромамассажей, лікування шкірних захворювань. На сьогоднішній день олії входять до складу багатьох косметичних засобів для усунення зморшок. Особливістю продукту є те, що застосовувати його можна як в чистому вигляді, так і розбавленому. Живий Журнал Леді пропонує Вам дізнатися про 10 найбільш ефективних масел, допомагають позбутися від зморшок.

ТОП 10 натуральних масел проти зморшок

Масло жожоба

Одне з кращих масел для догляду за сухою, старіючої шкірою -- масло жожоба. Масло багате вітаміном E, яке допомагає захистити шкіру від несприятливого впливу зовнішніх факторів. Масло жожоба рекомендується для збагачення кремів, масок. Його можна також змішати з іншими рослинними маслами.

Рицинова олія

Рицинова олія вважається найбільш доступним, популярним серед інших масел. Завдяки унікальному складу олія допоможе зволожити шкіру, розгладити зморшки. Рицинова олія дуже універсальне, його можна застосовувати в чистому, розведеному вигляді. Мінімальний курс використання масла -- 1 місяць. Перед використанням масло потрібно нагріти до комфортної температури, потім масажними рухами пальців втирати в шкірний покрив особи.


Масло какао

Масло какао запобігає утворенню зморшок, зміцнює захисний шар шкіри. Застосовувати масло рекомендується за півгодини до сну. Необхідно прикласти до шкіри 1 шматочок масла і втирати його в дерму.


Масло виноградних кісточок

Найкраще масло для видалення зморшок, очищення пір. Для власниць жирної, нормальної шкіри рекомендується втирати в шкіру чисте масло. Якщо шкіра суха, краще змішувати масло виноградних кісточок з іншими рослинними маслами.


Кокосове масло

Особливістю такого масла є його легка текстура, тому його можна застосовувати навіть в області повік. Використовувати потрібно рафінована олія кокосу. Для початку його потрібно розтопити, потім втирати масажними рухами пальців в шкіру перед відходом до сну.


Лляна олія

Лляне масло вважається справжньою панацеєю від безлічі захворювань. Його склад багатий вітамінами, корисними речовинами, мікроелементами. Для зовнішнього використання олію льону обов'язково змішується з іншими рослинними маслами. Лляна олія дуже важке і може викликати набряклість, тому потрібно уникати ударів в область очей. Тримати масло на обличчі потрібно не більше 10 хвилин.


Оливкова олія

З оливкової олії можна робити щоденні компреси в області очей. Воно допоможе розгладити шкіру, видалити «гусячі лапки». Втирати в шкіру масло оливи необхідно ніжними, легкими рухами пальців. Таким чином масло проникає глибоко під шкіру, омолоджуючи її.


Персикове масло

Олію з персикових кісточок багато вмістом жирних кислот, вітамінів, мінералів. З його допомогою можна позбутися від мімічних зморшок, пом'якшити шкіру, роблячи її більш еластичною. Використовувати масло рекомендується перед відходом до сну. Масло можна наносити на область навколо очей, акуратно вбиваючи подушечками пальців. Персикове масло є відмінною профілактикою випадіння вій, брів.


Мигдальне масло

З допомогою мигдалевого масла можна позбутися темних плям під очима, розгладити зморшки. Дане масло є незамінним компонентом безлічі косметичних засобів догляду за шкірою. Застосовувати масло необхідно за півгодини перед сном, втираючи подушечками пальців в проблемні ділянки шкіри. Після використання масла не рекомендується застосовувати будь-які крему, вони можуть спровокувати появу набряків.

Обліпихова олія

Незамінний засіб догляду за старою, сухою шкірою -- масло обліпихи. Продукт допоможе позбутися від зморшок, покращує тонус шкіри. Для зовнішнього використання косметологи рекомендують купувати масло холодного віджиму. Перед нанесенням на шкіру, обліпихова олія обов'язково змішується з капсулою вітаміну E.


Кожне масло є сильним алергеном, тому перед застосуванням рекомендується перевірити шкіру на індивідуальну непереносимість масла, проконсультуватися з фахівцем. Користуйтеся натуральними маслами, позбавляйтеся від зморшок і завжди залишайтеся на висоті!
Джерело - http://garna.top/

Comments

Popular posts from this blog

Топ-50 найпопулярніших секретів краси

1. Покласти скибочки огірка на очі, щоб освіжити їх і надати бадьорий вигляд. 2. Випивати щодня 2 літра води. 3. Наносити на прищі зубну пасту, щоб вони швидше зникали. 4. Чай в пакетиках – хороший засіб від втомлених очей і набряків вранці. 5. Якщо волосся брудні і немає часу на миття, то допоможе тальк, нанесені на волосся. Він діє як сухий шампунь, його теж треба вичісувати (Чому наші жінки не знають про це секреті? Справа в тому, що тальк – типово британський продукт. До винаходу антиперспірантів британки і деякі європейки користувалися спеціальним тальком або дитячою присипкою. Деякі класичні британські косметичні бренди досі випускають тальк, але тепер його більше купують в якості сувеніра з Англії). 6. Для м'якості ніг слід перед сном нанести на ноги зволожуючий крем і спати в шкарпетках. 7. Для природного рум'янцю досить пощипати щоки. 8. Голити ноги ефективно з кондиціонером для волосся. 9. Домашнє мелірування можна робити за допомогою лимонного соку. 10. Слід